Arkadaş olarak görüyorum

14 Kas 2013 Bu yeni özellikler sayesinde Facebook'ta arkadaş olarak ekli olmayan tanıdıklarınıza da Facebook Messenger üzerinden erişmeniz mümkün  sıcak sohbet yazışma Ardından bir sessizlik oldu ve Demir'in sesini duydum. Neredeyse yaşıtız,bu yüzden onu bir kardeşten çok arkadaş olarak görüyorum” dedi. Cansu “Yalan  olgun bayan bulma 12 May 2017 Başka bir hesapta arkadaşlarınız varsa tümünün aynı yerde olması için arkadaşlarınızı Arkadaş eklemek için bir iOS aygıtı kullanmanız gerekir. Söz konusu kişinin konumunu görmek istiyorsanız onu davet etmeniz ve bu Arkadaşım eğer o seni arkadaşı olarak görüyosa gözünde sende bunu ayağına yatıyo hepsi yok seni arkadaş olarak görüyorum falan falan 

1 gün önce Yatılı olarak eğitim görüyorum. Haftanın beş günü okuldayım. Hafta sonları köyüme geliyorum. Ailece küçükbaş hayvancılıkla uğraşmaktayız. facede arkadaş bulma hilesi 9 Oca 2017 Fatih Terim: Sportif direktörlüğü futbolun ayrılmaz parçası olarak görüyorum içinden gelen bazı arkadaşlar kariyerlerine teknik direktör olarak  yurtdışı arkadaş bulma siteleri 21 Mar 2015 Sonuç olarak Zoe'ye, Kian'a ve olmazsa olmazımız Crow'a tekrar kavuştuk. (Jaheira, ben seni arkadaş olarak görüyorum.) RYO demişken…29 Ara 2016 Ben seni arkadaş olarak görüyorum cümlesini her erkek hayatında bir kere duymuştur. Kadınlar için bir arkadaştan ötesi olmak isteyenler 

ben seni arkadaş olarak görüyorum, sozluk, ceviri, ingilizce, turkce. Bir arkadaşım bana çıkma teklif etti ama ben onu arkadaş olarak görüyorum :( reddedersem de aramız bozulacak onu seviyordum ama :( aramız bozulsun  12 Tem 2013 Bunu sadece arkadaşlar olarak ayarlamanızı tavsiye ederiz, fakat Hangi paylaşımlarda etiketlendiğinizi görmek ve Zaman tünelinizde ben seni daha çok arkadaş olarak görüyorum karikatürü. 1 2 3 4 5 6. İlginizi Çekebilecek Diğer Fotoğraf Galerileri. Seçme Karikatürler · Beğenilen Karikatürler.

1 Şub 2014 Duygularımı açmaya cesaret edebildiğim bir iki kız olmuştu ama ikisinden de aynı cevabı almıştım. "Ben seni arkadaş olarak görüyorum.".14 saat önce İçlerinde iyiler de olsa onlar da istisna oldukları için gümbürtüye gidiyor! . fırsatı kaçırmış olursunuz. Sondajlara başlamakta yarar görüyoruz! kameralı sohbet tavsiye Türkçe: seni dost olarak görüyorum › İngilizce: I see you as a friend.18 Ağu 2016 Bir kız "Seni Arkadaş Olarak Görüyorum" derse bu ne anlama gelir? can arkadaşım şiir 10 Nis 2017 Bunun yanında evlerde kısmen de olsa yine bir arkadaş olarak var. altına alındığı ama hakikatin yine zirve yaptığı gün olarak görüyorum.".Bir sonraki aşaması ben seni kanka olarak, kardeş olarak görüyordum. hayır ben seni öyle görmüyordum sen nasıl beni öyle görebildin diye şaşırıyorum sürekli. dul bayan bursa Ben seni daha çok bir arkadaş olarak görüyorum. I think of you as more than a Sana olan aşkımı taşıyabilmek için yüz kalp yetmezdi. A hundred hearts would 

Men's Health Türkiye | SENİ ARKADAŞ OLARAK GÖRÜYORUM

Hayır görmüyorum!' Endişelenmeyin, sizin ufaklığın sadece görünmez arkadaşları var. Peki, normal mi; yazıya bir göz atın! Hayali arkadaş, hayal ile gerçek  Ama Ben Seni Arkadaş Olarak Görüyorum " İşte bu cümle adama tam gaz giderken, birden demir attırır" kaçamak yapacak kadın arıyorum Ben seni arkadas olarak goruyorum Egemen. -seni-arkadas-olarak-goruyorum-Egemen-karikaturu-1659/ 

1 gün önce Komedi filmlerini ve komedyenleri cıvık bulan Aydemir Akbaş, "Şener Şen'i komedyen olarak görmüyorum. Bir şey yapmıyor, çünkü korkak"  Putin; Türk halkı ile ilişkilerin bozulmasını istemediğini vurguladı. Putin: Biz Türk Halkını Dost Olarak Görüyoruz 20 Aralık 2015 Pazar 21:52 0 A + A - Yazdır  nokia lumia 925 görüntülü konuşma Çünkü sürekli mesajlaşıyorsunuz, arkadaş buluşmalarında hep birbirinizle sohbet O ise sana şöyle diyor: “Ben seni sadece arkadaş olarak görüyorum.”.

bir kadın size iyisin hoşsun ama seni arkadaş olarak görüyorum evlilik senle olmaz derse siz ne anlarsınız ondan? 21 Oca 2013 Dediğimi sanki bekliyormuşcasına çayını yudumladı ve 'Ben seni arkadaş olarak görüyorum Diren' dedi. 'Ben de kendimi arkadaş olarak  facebook arkadaş olarak ekle butonu nasıl kaldırılıyor Hasan Özgen: "Onur Ödülünü, Emek Ödülü olarak görüyorum" Hasan Özgen kimdir Ama sağolsun TRT'deki arkadaşlar destek oldu, yardımcı oldu. Kaldık ve 

28 Mar 2014 "Ben Seni Arkadaş Olarak Görüyorum" Lafından Hiç de Rahatsız Olmamış 14 Zavallı Delikanlı - Haberself - Türkiye nin Viral Haber Merkezi. 4 Şub 2012 Seni hâlâ çok seviyorum, ama insan olarak, dost olarak. Arkadaş kalmayı çok istiyorum. Ama bana olan derin duygularına karşılık vermem imkansız. Eğer sana zarar vermeyeceksem, seni her zaman görmek isterim. dini sohbet seyfettin alkan En sevmediğim huyum, kaygı düzeyimin çok yüksek olması. Bunun için de elimden Hatta takipçi değil, arkadaş olarak görüyorum onları. Çünkü benimle 

Senin ne kadar iyi bir arkadaş olduğundan bahsediyor. Ona olan duygularını söylediğindeyse, ben seni arkadaş olarak görüyorum diyor. Sense şöyle  15 Tem 2015 Ramazan ayı içerisinde Burdur Belediyesi olarak geleneksel hale bir arkadaş olarak, bir dost olarak, bir abi, bir kardeş olarak görüyorum,  67 kg bayanlar final nur tatar "Onu erkek olarak görmüyorum". 07 Şubat 2017 Salı. Çağla Şıkel'den beraber program yaptığı Alişan'la ilgili şoke eden açıklama Dilek Hanif defilesinde 

4 Oca 2017 Arkadaş olarak görüyorum - Bir orta yaşlı iseniz Erkekler iyi bir zaman flört için arıyorum Kadın yarısı yaş, bu reklam senin için. Lider katılın  23 Mar 2017 Washington'da “IŞİD'le Mücadele Koalisyonu Dışişleri Bakanları Toplantısı'na” katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, daha sonra New  evlenmek tebrikleri reddetme cümlesidir. bir kızla tanışırsınız, arkadaş olursunuz sonra duygularınız farklılaşır ve açılırsınız. cevap ben seni arkadaş olarak görüyorum. sonra güzel 

-Neden siz daha da 'iyi çocuk' oldukça kızlar sizi daha da 'arkadaş' olarak oluşuyor ama zaman geçtikçe alışıyorsunuz ve işe yaradığını görüyorsunuz. 'Şu Anonimleri' kötülemeden, kendini bir anonim olarak yüceltmeden soru soramayan anonimler Seni arkadaş olarak görüyorum' a nasıl bir cevap verilebilir? islami evlilik kanalı ben seni arkadaş olarak görüyorum egemen - bir de bu numarayı denesen. erdil yaşaroğlu - gözlükçü - arkadaş olarak görüyorum 

Sina Özer - Ben Seni Arkadaş Olarak Görüyorum Vine - YouTube

3 Mar 2016 "Ben Gine'yi dost ülke olarak görmüyorum. Dostluğun ötesinde kardeş bir ülke olarak görüyorum. Kardeş olmanın sorumluluğu da bizim için  27 Eyl 2013 KIZ: “Seni Arkadaş Olarak Görüyorum”'un İlk Duyulduğu An. Akşamüstü Aylin plajdan eve dönerken, peşinden koşarak: "AylinAylin! adres istanbul evlilik festivali Hoşlandığı kıza yakın olmaya çalışırken kankası olmuş 14 genç.

ve en önemlisi yetersiz bir erkek olarak görüyorum hayata genel olarak negatif bile davransam benimle arkadaşlık bile etmedi üniversiteye gidiyorum orda  18 Tem 2010 Kız, arkadaş kalalım diyorsa tamam diyoruz biraz da duygu sömürüsü buluşun tabi çetin ceviz kızımızın istediği üzere arkadaş olarak. 5 yıldızlı otele erkek kuaförü arayanlar 5 Nis 2009 Arkadaş olmak istediğimi söyledim. Kızı beş gündür görmüyorum. . nasıl yürüyecek bu arkadaşlık haftada bir ancak görüyorum onu.

18 Oca 2015 Ana Sayfa Ataç'ı dost olarak görüyorum Bu esnada bina önüne gelen bir eskici, kırılan panjuru hurda olarak değerlendirmek için  Benim merak ettiğim "Ben seni arkadaş olarak görüyorum hiç o gözle bakmadım" cevabını verip pişman olan "Geri dönmek isteyen" erkeklere  ankara olgun bayanlarla sohbet daha önce bana ilgisi olduğunu hissederek duygularımı açtığımdan . seni arkadaş olarak görüyorum falan feşmekansonra 

Bir vecibe eVLİLİGİ dini ve bir kapı cennet için olarak ını da Allahın bir emaneti dünyada yoldaş cennette arkadaş olarak ım  Ve aldığınız cevap " Ama ben seni arkadaş olarak seviyorum" ve zor zamanlar başlıyo. Ben bunu kızlar için bi kaçış olarak görüyorum. Siz ne  manisa seviyeli ilişki arayan bayanlar ben senin dudaklarına, göğüslerine ve kalçalarına taparcasına bakarken ve hayallerimde sana küçük kırmızı elbiseler giydirirken ve de sana seni sevdiğimi 

21 Eyl 2009 Arkadaşlar bir kız var kızla çok iyi anlaşıyorum.. kız sen cok iyi birisisin.. iyi ki varsın diyor Seni cok seviyorum dost olarak / arkadaş Çocukluğu boyunca ailesinin ve çevresindekilerin sürekli olarak kendisini. ben seni arkadaş olarak görüyorum" cevabıyla reddedildiğini üzülerek dile getirdi. chat 8 ball -seni sadece arkadaş olarak görüyorum, köpeğini de kedi olarak görüyorum -haydaa! bir kadının erkeğe ve erkeğin sahip olduklarına bakış açısı. adamcağız 

29 Mar 2017 Ben bu kaçışı bahane olarak görüyorum". "Türkiye Her şeyi öğretiyoruz ama arkadaşımız Eren'i kaçırıyor ve gol oluyor. Yapacak bir şey yok"  18 Oca 2016 Valla tartıldıktan sonra sana hak verdim bende kendimi arkadaş olarak görüyorum. Herkes de biraz şair değilmiydi aslında ? 'Bir odadayız  sesli sıcak sohbet Farkında olmadan yaptığım bu hatayı tamir etmek de bana düşer. azizim, ben sizi çoktandır hırsız olarak değil, yalnızlığımı paylaşan bir dost olarak görüyorum.

seni arkadaş olarak görüyorum hakkında yalan yanlış bilgiler. 11 Ara 2016 Ben seni arkadaş olarak görüyorum. Ah şu cümle.. Duymayan var mıdır ki bu cümleyi ? Kadınların işi bilmeyen erkekler için kullandığı en büyük  umut kaya anma arkadaş karaoke 17 Eyl 2014 - 6 saniyeYüklenme Tarihi: 17 Eylül 2014 - 22:57. Ben Seni Arkadaşım Olarak Görüyorum Sorunsalı

24 May 2017 Yüksek faiz oranlarını düşürmek için harekete geçileceğine dair yeşil ışık yakan Erdoğan "Yüksek faizi sömürü aracı olarak görüyorum. Allah'ın  Hoşlandığın Kız Seni Neden Arkadaş Olarak Görür..??? Ücretsiz Makaleler. 0 -Ama ben seni arkadaş/kardeş gibi görüyorum. Eğer çok çirkin değilseniz bir  hollandada evlenmek isteyen bayanlar 21 Eki 2011 “Bana biraz zaman ver, olur mu?” “Ama ben seni arkadaş olarak görüyorum…” İlk seçeneğin kullanılma ihtimali sıfıra yakın olduğu için göz ardı 

Moskova: Türkiye ve Türk halkını dost olarak görüyoruz - Sputnik

Read story Ben Seni Dost Olarak Görüyorum by zalim2941 with 456 reads. aşk, sevgi, hasret. Hayatınizda tek bir kisiye yer verdiginiz zamanlar olmustur. 10 Ara 2016 Danimarka Başbakanı Rasmussen: Türkiye'yi yakın bir dost olarak görüyoruz. bayan sohbet tel numaraları As kelimesinden sonra sadece bir nesne geliyorsa as sözcüğü “olarak” anlamına geliyor. Şu örneğe I see you as a friend. – Seni arkadaş olarak görüyorum.

16 Oca 2015 Merhaba kendi serüvenini beğenmeyen arkadaşım;. Sana "arkadaş" diyerek hitap etmeme lütfen izin ver, seni arkadaş olarak görüyorum zira  26 Eki 2015 Ali Şen: Galatasaray'ı dost olarak görüyorum. Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen, Aziz Yıldırım'ın Galatasaray ile ilgili yaptığı açıklamalara  2 görüntülü 3d gözlük Karikatürler. Karikatür Paylaşım Merkezi. Karikatürler. Karikatür Paylaşım Merkezi. 9. Seni arkadaş olarak görüyorum 3 ay önce kking, /karikaturler.

Seni arkadaş olarak görüyorum. ingilizcesi, Seni arkadaş olarak görüyorum. ingilizce ne demek, Seni arkadaş olarak görüyorum. ingilizce çevirisi nedir. Yok Remzi, Ben Seni Yine Arkadaş Gibi Görüyorum… Haz2 Ben sen arkadaş olarak görüyorum Egemen?"Karikatür" içinde. Remzi Bey Çok Rica Ediyorum  online sohbet oyun Var olan GNU yazılımları hakkında güncel bilgilere ulaşmak için, lütfen web ancak günümüzdeki pazarlama düzenlemeleri, diğerlerini arkadaş olarak GNU üzerinde çalışmaya ayırmalarını olanaklı kılmanın bir yolu olarak görüyorum, 

yapmamak aynı zamanda onu arkadaş olarak kabul etmek anlamına gelmez. baktığımızda kozmopolitik hukukun gerçekten sınırlı olduğunu görüyoruz. ''Seni Arkadaş Olarak Görüyorum'' Sözünü Duyup Hiç Önemsemeyen 13 Zavallı Erkek. KEYİF. -. 18 Nisan 2016. 824. Etkileşim. Paylaş. Paylaş. Paylaş. Goqs. iyi arkadaş ile ilgili kompozisyon kısa yukarıda resimde görüldüğü gibi Yeşil onay işaretli olan sizin arkadaşlık isteği Etiketler: arkadaş, bekleyen, foursquare, görmek, istek, nasıl, nereden, swarm 

3 Ağu 2015 Yine rutin olarak gittiğim göz kontrollerinin birinde genetik olarak “Gayet sağlıklı ve diyabetle barışık, diyabeti seven ve onunla arkadaş olan biriyim.” ameliyat oldum ve bu tarihi ikinci doğum günüm olarak görüyorum. 27 Mar 2012 Cidden bu son yaşadığım çok sinirlendirdi beni. Hayır arkadaş olarak görüyorsun niye ders boyunca bakıyorsun niye diğerleriyle konuşmazken  bedava sohbet kameralı 11 Şub 2017 B) Ne sevgilisi? C) Karım duymasın. D) Çiçeğim, pıtırcığım, mekteplim, civanım, koçum, nar tanem derim. E) Onu arkadaş olarak görüyorum.

34 dak. önce Biz sizleri dost olarak görüyoruz. Güney Kore'den gelenler bizim için turist değil misafirdir. Sizleri gördüğümüzde mutlu oluyoruz" dedi. İş yerinde olsun sosyal hayatta olsun tanışmayı ve arkadaş olmayı arzu .. "Ben seni sevgili değil arkadaş olarak görüyorum" dememesi için ne yapmalıyım? tr sohbet mirc pro 10 Ara 2015 Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, Türkiye ve Türk halkını dost olarak gördüklerini açıkladı.

- Seni sadece arkadaş olarak görüyorum… Köpeğini - I wonder.. a

Seni sadece arkadaş olarak görüyorum Köpeğini de kedi olarak görüyorum + Haydaa!.. #karikatür #mizah #matrak #komik #espri #şaka #gırgır #komiksözler. 28 Oca 2015 Ne zaman ki sevdiğim kız bana; Ben seni arkadaş olarak görüyorum dedi! O an ağzımın ortasına kürekle vurulmuş gibi hissediyorum! Dişlerim  p sohbet istediğin o uykudan uyandıracak insana rastgeliverirsen ne olacak? onda öyle bir dinginlik, bir ağırbaşlılık, bir kibarlık, öyle bir derinlik görüyorum ki, beni son 

24 Eyl 2012 Zaman geçirdikçe, konuştukça , baktın iyi vakit geçiriyorsun, "sıkı bir kadınmış yahu bir durayım böyle de güzel hem..' demeye başlarsın. Elbette  7 Şub 2017 Partneri Alişan'ın "Çağla ile biz asker arkadaşı gibiyiz" sözlerinin hatırlatıldığı Çağla Şıkel, "Ben de onu erkek olarak görmüyorum" açıklamasını  orta yaşlı bayanlarla sohbet Ben seni arkadaş olarak görüyorum. Bu sözden sonra artık arkadaş olarak da kalınmayacağı kesindir. Muhatabı artık önündeki diger maclara baktıracak fake 

8 Mar 2011 Posts about Ama ben seni arkadaş olarak görüyorum written by Ali Demirci. Tanrı'yı korkulacak bir otorite olarak değil sevilecek bir dost olarak alabilen ve düşüncesini anarşizmin çoğulculuğuna en yakın düşünce olarak görüyorum. yonca sohbet odaları Biz sizleri dost olarak görüyoruz. Güney Kore'den gelenler bizim için turist değil misafirdir. Sizleri gördüğümüzde mutlu oluyoruz" dedi. Türk misafirperverliğinin 

1 Şub 2015 İlk görüşte bir erkek hakkında çekici, sevgilim olabilir ya da, hoş biri arkadaşım olabilir kararını verebilirler. Hoşlandığınız kızla arkadaş olarak  9 Tem 2012 Aslında %99'u bir erkeğe, %1' i ise bir kıza söylenmiş bir sözdür; ben seni arkadaş olarak görüyorum. Friend zonelik de tam anlamıyla budur. sohbet siteleri gir 7 Şub 2017 Çağla Şikel: Alişan'ı erkek olarak görmüyorum' Şıkel'e program partneri Alişan'ın 'Çağla ile biz asker arkadaşı gibiyiz' yanıtı hatırlatıldı.

15 Mar 2004 ama ben seni arkadaş olarak görüyorum: kızların hoşlanmadığı erkeklerden kaçmak için başvurdukları ölümcül sözcükler dizisi. 24 Ağu 2014 Ancak, uyuşturucu olarak pazarlanan bonzai ürünleri içindeki, çok farklı Bonzainin doğal ve bitkisel bir ürün olarak düşünülmesi, kimyasal . evet intihar etme riski d var insanı benliginden ALIR bu bonzai arkadaş tavsiyesi uzak durunn düşmanların yapmış olduğu stratijik bir savaş olarak görüyorum bu  evlenmek ankaradan bayanlar Kıza açıldım ben seni arkadaş olarak görüyorum dedi hala samimiyiz sizce artık bırakmalımıyım sinirlerim çoook bozuk Flört & Tanışma konusu altında 

15 Oca 2016 Kullanıcıların kendiliğinden silinen fotoğraf ve videolar paylaşabildiği sosyal medya platformu Snapchat'te arkadaş listenizde ekli olan bir  BuldumBuldum Selçuk Erdem Seni Arkadaş Olarak Görüyorum Kupa en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza  arkadaş şarkısı melodika notaları 17 Ağu 2014 Erkeklerin de bunu kızlara yaptığı olur, ama kabul edelim kızlar söz konusu “Çok iyi bir Daimi “Ben seni arkadaş olarak görüyorum.” döngüsü 

Lucid Rüya Nedir ve Nasıl Görülür? | Rüyanızı Kontrol Edin!

28 Mar 2017 "Diyorlar ya 'Fesih yok, fesih yok, fesih yok' diye; var arkadaşlar. Ben 80 milyonu vatansever olarak görüyorum, böyle bakmamız lazım. 28 Ağu 2016 Arkadaş olarak görüyorum - Bulmak bir Erkekler benim bölgemde! bulmak için katılmak için ücretsiz Erkekler Ile online dating için bir numaralı  incesaz 6 kalbimdeki deniz Tezer Özlü: “Oysa ben tüm yaşamı gökyüzü altında bir tatil olarak görüyorum”. Tezer Özlü Değişecek. Dünya küresinin dağları, denizleri, okyanusları, gölleri, 

bu cümlenin gerçek meali: seninle kolay kolay işim olmaz ama sen yine etrafımda dolan. millete "uuff bu berke de köpekler gibi aşık bana" demek istiyorum. 6 saat önce Fakat önünde daha iyi olan arkadaşların var. attığın adımın daha ileriye gitmek için yapılacak bir hamlenin başlangıcı olarak görüyorum. g o p temizlik iş ilanları 1 gün önce Eğer arkadaşımız üretici ise ve makineye ihtiyaç duyuyorsa devletimiz, 'Sen makineni al En önemli paydaşımızı basın olarak görüyorum.

Mrb arkadaşlar başıma gelmedi ama gelme ihtimaline karşı soruyorum. Diyelimki çıkma teklif ettiğim kız sana seni arkadaş olarak görüyorum  6 Nis 2017 + Seni hâlâ arkadaş olarak görüyorum Semih - Lan tamam onu anladık! Harfleri nasıl görüyorsun, onu soruyorum + Haa harfler iyi - Murat  bedava camda konuşma Hoşlandığım bi hanım kızımız da bana arkadaş olarak görüyorum seni demişti, bi şekil dil yaptım arkadaş sevgili olabileceğimize doğru 

BAŞKAN- Evet değerli arkadaşlar hoş geldiniz. Benim çarpıcı gördüğüm üzüntüm burası için, mesela Bosna da kaçak yapı görmedim. Dr. Ekrem Akurgal sokağının yol boyu ticaret olarak teşekkül etmiş konut alanı olarak belirlenmesi hk. ilanı aşk ettiğiniz zaman, kalbinde ya da aklında başkası olan birinden -kız ya da erkek- farketmez duyabileceğiniz cümlecik. ben seni beklerim demek çözüm  sohbet dostu Kendimi değersiz biri olarak görüyorum yazısı ve Güzin Abla en son yazısını mı okumak istiyorsunuz, Çekingenim, bu yüzden hiç arkadaş edinemiyorum.

17 Kas 2015 Friendzone 'ben seni arkadaş olarak görüyorum'dur. İlişki istediğin kızın seni arkadaşlığa itelemesidir. Çıkılması zordur. Çıkanlar olduğu rivayet  11 Tem 2016 Sadece arkadaş olarak görüyorum - Kayıt ve 40 milyon single arama: maçlar ve daha fazlası. İyi nasıl Kadın. Kadınların iyi bir adam bulmak için  jadde evlenmek İnternette dönen tüm geyiklere kolayca ulaşabileceğiniz, komik içeriklerle gülmekten ve güldürmekten başka amacı olmayan, kendi halinde bir mizah sitesi.

7 saat önce Biz sizleri dost olarak görüyoruz. Güney Kore'den gelenler bizim için turist değil misafirdir. Sizleri gördüğümüzde mutlu oluyoruz" dedi. Kız arkadaşlığımızın bozulmasından seni kırmaktan korkuyorum ben seni arkadaş olarak görüyorum lütfen arkadaş kalalım dedi. Bende ondan  zevk sohbet odaları 19 Ara 2015 Ayrıca çok Kürt yönetmen olduğunu ama onların projelerini hayata . Şerif Gören'i Yılmaz Güney'in çalışma arkadaşı olarak görüyorum.